[...] powtórzenia) - więc łokieć i bark (a dokładnie przyczep głowy długiej bicepsa) to tak bardziej profilaktycznie, bo potrafią się odzywać. Za to noga cały czas na pierwszym miejscu. Jak będzie dobrze to bym jeszcze w przyszłym roku ze 200 kg przysiadł dla zabawy. A w dodatku chciałbym to zrobić nie robiąc przysiadów dłużej jak miesiąc - taka [...]
Ostatnie 4 dni to 3 dni treningowe (push/pull/push) i raz cardio 50 min w domu. Waga od 5 dni w miejscu, nawet nie drgnie o 100g %-) (83.8 kg) ale po luźniejszym okresie, powoli sylwetka wygląda na lepiej ubitą. Za około tydzień mam nadzieję zacząć już okres masowy, który pewnie nie potrwa dłużej niż do kwietnia, z minimum jedną tygodniową przerwą [...]
Mi tam takie jeżdżenie w miejscu też średnio pasuje, ale raczej w nowym sezonie zamienienie MTB na Botwinkę szosowa za cale tysiąc zł - TRIBAN 100 FLATBAR B'TWIN
[...] soba, bo w temacie siedze okolo 14 lat, wiec kieruje sie glownie tym co mi sluzy i w czym notuje progres. jak jakies cwiczenie nie daje mi satysfakcji silowej, czyli stoje w miejscu znaczna ilosc czasu, nie progresuje pomimo, ze wykomuje wszystko z zaleceniami to je zmeiniam, bo stwierdzam wtedy ze mi nie sluzy. slabe ogniwa wychodza podczas [...]
[...] i nie zawsze je łatwo było dostać ;-) Jednak o ile początkującemu można dać podstawowy plan i będzie szło to bez obserwacji ciała w dłuższej perspektywie w końcu staniemy w miejscu. Metod treningowych jest cała masa i warto je wprowadzić do swojego planu, ale trzeba z nich wyciągać wnioski i najlepiej przez pewien czas zapisywać. Ja na [...]
[...] dokładnie, o tej firmie pisałem. Wszystkie produkty Oskroby są git na papierze może to tak wyglądać, ale w praktyce Oskroba dużą część chleba wypieka z mrożonego ciasta na miejscu w piekarni, to co się nie sprzeda jest mrożone i odgrzewane, więc mamy podwójne mrożenie nie tknąłbym ich chleba z mrożonki bo wiem jak to wygląda od kuchni ;-) to [...]
[...] ich eliminacją polecam się skupić. Czyli po prostu trzymać się podstawowych zasad diety zbilansowanej. Nie da to jednak pewności z że coś pomoże. Problem może leżeć w innym miejscu. Leczysz się w tym kierunku? Zachowujesz odpowiednią higienę skóry? https://potreningu.pl/articles/1300/dieta-prawidlowo-zbilansowana Cukrów występujące naturalnie [...]
[...] dokładnie, o tej firmie pisałem. Wszystkie produkty Oskroby są git na papierze może to tak wyglądać, ale w praktyce Oskroba dużą część chleba wypieka z mrożonego ciasta na miejscu w piekarni, to co się nie sprzeda jest mrożone i odgrzewane, więc mamy podwójne mrożenie nie tknąłbym ich chleba z mrożonki bo wiem jak to wygląda od kuchni ;-) to [...]
[...] dokładnie, o tej firmie pisałem. Wszystkie produkty Oskroby są git na papierze może to tak wyglądać, ale w praktyce Oskroba dużą część chleba wypieka z mrożonego ciasta na miejscu w piekarni, to co się nie sprzeda jest mrożone i odgrzewane, więc mamy podwójne mrożenie nie tknąłbym ich chleba z mrożonki bo wiem jak to wygląda od kuchni ;-) to [...]
[...] dokładnie, o tej firmie pisałem. Wszystkie produkty Oskroby są git na papierze może to tak wyglądać, ale w praktyce Oskroba dużą część chleba wypieka z mrożonego ciasta na miejscu w piekarni, to co się nie sprzeda jest mrożone i odgrzewane, więc mamy podwójne mrożenie nie tknąłbym ich chleba z mrożonki bo wiem jak to wygląda od kuchni ;-) to [...]
[...] dokładnie, o tej firmie pisałem. Wszystkie produkty Oskroby są git na papierze może to tak wyglądać, ale w praktyce Oskroba dużą część chleba wypieka z mrożonego ciasta na miejscu w piekarni, to co się nie sprzeda jest mrożone i odgrzewane, więc mamy podwójne mrożenie nie tknąłbym ich chleba z mrożonki bo wiem jak to wygląda od kuchni ;-) to [...]
[...] dokładnie, o tej firmie pisałem. Wszystkie produkty Oskroby są git na papierze może to tak wyglądać, ale w praktyce Oskroba dużą część chleba wypieka z mrożonego ciasta na miejscu w piekarni, to co się nie sprzeda jest mrożone i odgrzewane, więc mamy podwójne mrożenie nie tknąłbym ich chleba z mrożonki bo wiem jak to wygląda od kuchni ;-) to [...]
[...] dokładnie, o tej firmie pisałem. Wszystkie produkty Oskroby są git na papierze może to tak wyglądać, ale w praktyce Oskroba dużą część chleba wypieka z mrożonego ciasta na miejscu w piekarni, to co się nie sprzeda jest mrożone i odgrzewane, więc mamy podwójne mrożenie nie tknąłbym ich chleba z mrożonki bo wiem jak to wygląda od kuchni ;-) to [...]
[...] dokładnie, o tej firmie pisałem. Wszystkie produkty Oskroby są git na papierze może to tak wyglądać, ale w praktyce Oskroba dużą część chleba wypieka z mrożonego ciasta na miejscu w piekarni, to co się nie sprzeda jest mrożone i odgrzewane, więc mamy podwójne mrożenie nie tknąłbym ich chleba z mrożonki bo wiem jak to wygląda od kuchni ;-) to [...]
[...] nie jestesmy w stanie zdiagnozowac Twojej przypadlosci;-) moze byc to po prostu efekt zbicia okostnej czy tkanek miekkich, ktory objawia sie poprzez nagromadzony plyn w miejscu uderzenia lub w tkankach ktore ulegly zbiciu, nawet te sasiednie niekoniecznie bedace w kontakcie z podlozem. skoro nic sie nie zadzialao, a staw jest caly, [...]
1 zalezy na szym chcesz pracować jak rozwinąć górę pleców by były szerokie to podciąagnie 2 jak w miejscu to orbitrek, bieganie na sucho w miejscu to chyba słaby pomysł.
Akurat w przypadku gazu wszystko musi byc na swoim miejscu.Nie ma miejsca na odchyly.Rozczulam sie poniewaz kilka lat temu kupilem z pewnego polecanego tutaj sklepu na litere K saberka i przyslali mi "nowy" gaz ktory mial na dyszy widoczna zaschnieta ciecz.Na szczescie odeslalem na ich koszt i przyslali mi nowa sztuke.
[...] zwiększenia ciężaru najpierw do 12p na kolejne 2 treningi, następnie powrót do 10p ale dodać obciazenie itd. Dotychczas tak robiłem. Czy w takim układzie podany wyżej plan miałby ręce i nogi? Ponadto dwa pytania mnie jeszcze gnebia. 1. Martwy ciąg czy Podciaganie na drążku? 2. Orbitrek czy bieganie? Póki zima to w miejscu oczywiście......
Najpierw to bym zredukowal na twoim miejscu a później masowal bo wymiary nie powalają. Pozniej jak chcesz deke to zaopatrz się w trochę cabaseru lub dostinexu
[...] waga wynosi 63kg z wahaniami około 1 kg wiadomo, woda zawartość jelit. Nie wiem czy powinienem wejść już teraz na masę czy próbować dopiąć redukcję? Choć redukcja stanęła w miejscu. Dodam że mam problem z progresem jeśli chodzi o ciężar.. Jeśli chodzi o serie to progres jest. Proszę o radę jak wyjść z tego bałaganu, dorzucam zdjęcia dla [...]